Epitact Posturostrap T1

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Eindelijk een houdingscorrector die beweging niet belemmert en inwerkt op de onderrug!

De POSTUROSTRAP ™ rugstijltang van EPITACT ® helpt u dagelijks intuïtief uw houding te corrigeren om uw wervelkolom te behouden. Twee dunne, zelfklevende en halfstijve verticale houdingsplaten ondersteunen het lumbale gebied. Onderhouden door comfortabele spanbanden en bedekt met siliconendruppels , blijft het apparaat op zijn plaats onder al je kleding. Deze discrete en comfortabele houdingscorrector is ontworpen om rugpijn of lage rugpijn te voorkomen.

De klinische studie die met dit medische hulpmiddel is uitgevoerd, bevestigt dat tweederde van de ondervraagde gebruikers een verbetering van hun rugcomfort voelt na 3 dagen gebruik!

Gebruik

- Breng geen crème/gel/balsem aan op de contactzones huid/apparaat.

- Vóór gebruik, de afmetingen van de kussentjes indien nodig aanpassen (zie kartonnen doos), de beschermfolie op hun kleefzijde verwijderen en ze in de "cups" plaatsen die zich op het elastiek bevinden.

Was het apparaatje twee keer per week, met de hand zonder wrijven, met zeepwater, zodat het beter op de huid blijft zitten. Niet in de machine wassen. Op natuurlijke wijze laten drogen en niet strijken.

Samenstelling

Textiel (Polyamide, Elastaan, Polyurethaan), Thermovormbare kunststof, Siliconen, Metaal.

Indicatie

Houdingscorrector, voorkomt rugpijn en lage rugpijn.

POSTUROSTRAP™ verlicht en helpt bij het voorkomen van spier- en skeletaandoeningen in de rug, tijdens uw dagelijkse activiteiten.

Contra indicatie

Niet gebruiken op huidlaesie.

Gegevens
CNK4386793
FabrikantenGSA Healthcare, Millet Innovation, Patch Pharma
MerkenEpitact