Aquacel Ag+ Extra 10 X 10cm 10 413567

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

AQUACEL® Ag+ Extra™ verbanden bieden een effectieve oplossing voor kritisch gekoloniseerde wonden en geïnfecteerde wonden. Het combineert een nieuwe revolutionaire AQUACEL®Ag+ Technologie met bewezen Hydrofiber® Technologie om de drie barrières (exsudaat, infectie en biofilm) voor wondheling te bestrijden.1-8

De innovatieve anti-biofilm technologie is specifiek ontworpen om de confrontatie met biofilm te winnen. Deze technologie bestaat uit drie componenten: ionisch zilver, surfactant en metaalchelaat, die samen een optimale* 26 anti-biofilmformule vormen. Ag+ is hierdoor MEER DAN ZILVER™.

Gegevens
CNK4151213
FabrikantenConvatec Belgium
MerkenConvatec